صادرات چرم ایران به ترکیه

پس از ایتالیا، رتبه دوم تولیدات چرم به ترکیه اختصاص داده شده است، به طوری که انتخاب این کشور برای صادرات چرم، همواره موفقیت‌آمیز است، زیرا این کشور با دانش بازاریابی مدرن و کشف اهداف معتبر سودآوری خوبی برای ایران به همراه داشته است. تولید پوست چرمی و چرم و استفاده از آنها به قدمت تاریخ بشر در روی زمین است، به طوری که مطالعه انسان‌های اولیه نشان می‌دهد که علاوه بر یادگیری شکار و کشف آتش برای پختن غذا، انسان‌ها آموخته‌اند که پوست حیوانات، می‌تواند پوششی گرم و مقاوم برای آنها باشد، به طوری که در طول زمان از سنگ و چوب برای تولید اولین پاپوشها و تنپوشهای چرمی استفاده کرده‌اند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

پس از اینکه شکل زندگی انسانها از حالت اولیه و نخستین به صنعتی تغییر پیدا کرد، شکل چرمها نیز زیباتر و جذاب تر شد تا این که تحولاتی در نوع تفکرات انسان به وجود آمد که لباس را فقط برای حفاظت از نور خورشید و سرما و گرما استفاده نکرد و از مدلهای زیبای آنها برای شیک شدن و حفظ آراستگی استفاده کرد. اکنون برندهای تولید کننده انواع چرم نیز مهم می باشد به طوری که هر سال افرادی برای خرید انواع لباس و لوازم اکسسوری چرم هزینه های بسیار زیادی را پرداخت می کنند. چرم صادراتی در ایران به دوره قاجار بر می گردد که از شهر همدان در زمینه تولید چرم ناشی از پوست گوسفند در ایران نسبت به دیگر شهرها پیشتاز بود.

بیشتر متقاضیان چرم تولید شده در همدان را کشورهای عثمانی, روسیه و هند تشکیل می دادند و علاوه بر شهر همدان, اصفهان و تبریز برای تولید چرم نیز اقدامات گسترده ای را انجام می دادند که امروز نامهای این دو استان در تولید چرم اصیل در سراسر کشور شناخته شده می باشد. مراحل تولید یک محصول چرم از لاشه شامل شش مرحله از جمله پوست، سالامبور، وت بلو، کراست، کارست رنگی، چرم و در نهایت یک محصول چرم شامل کفش، کیف، کت یا هر چیز دیگر می شود. متاسفانه بیشترین صادرات ایران در مرحله «سالمبور» و «وت بلو» است که این موضوع به دلیل کمبود و فقدان تجهیزات و لوازم جانبی از جمله سگک و یراق آلات برای تولید لباسهای مناسب می باشد.

صادرات چرم امروزه در مشهد، تهران و تبریز انجام می شود که به صورت عمده محصولات چرم خام و سالمبور در این شهرها تولید می‌شود. صادرات چرم خام و فرآوری نشده سبب آسیب رسیدن به بهره‌وری این بستر در کشور می شود. در حال حاضر کارخانه های چرم سازی ایران تنها با ۳۸ درصد ظرفیت کار می کنند. استفاده از تکنولوژی های جهان و به روز رسانی تجهیزات تولید چرم، می تواند پیشرفت قابل توجهی در این صنعت باشد. استان آذربایجان شرقی یکی از استان‌های فعال در زمینه صادرات چرم طبیعی است که از جمله مراکز صادرات ایران به شمار می‌آید. این مساله تحت تاثیر وجود چراگاه های سبز، تعداد زیاد احشام و تعداد زیادی کشتارگاه در این منطقه می باشد که پوست زیادی از کشتارگاه ها به دباغخانه ها فرستاده می شود. در مورد صادرات چرم، دو دسته چرم سبک و چرم سنگین داریم که چرم سبک از پوست حیواناتی مثل گوسفند و بز بدست می‌آید و چرم سنگین از دام‌هایی چون گاو، گوساله، شتر و بوفالو تولید می‌شود. کشور ترکیه در حال حاضر بزرگترین وارد کننده چرم سبک و کراست از ایران می‌باشد.

صادرات چرم به ترکیه

اگر سیری در تاریخ اخیر و حوادث صادرات چرم به ترکیه و سایر کشورها داشته باشید، به راحتی می‌توان به مسائل مهم و مشکلات صادرات چرم ایران به کشورهای مقصد پی برد. برای توضیح این موضوع و پی بردن به این فاجعه، می‌توانید کت یا پالتو چرمی را در نظر بگیرید. صادرات همان کت به کشورهای چرم خام چیزی معادل ۴ بشکه نفت است. با سرمایه‌گذاری در تولید این فرآورده و بازاریابی آن در کشورهای هدف، نیمی از نیازهای صنایع وابسته به نفت از بین می‌رود. نکته قابل توجه در مقایسه با صنایع چرم ایران و ترکیه، شروع فعالیت این دو کشور است.

صادرات چرم به ترکیه

هر دو کشور صنعت چرم خود را حدود ۵۰۰ سال پیش آغاز کردند، اما ترکیه با تجهیز و مدرنیزه کردن خط تولید خود و تولید محصولات متنوع و با کیفیت عالی به یک رقیب جدی برای صاحب مارکهای چرمین ایتالیا تبدیل شد. اگر چه در سال ۱۳۹۱ یک نقطه روشن در صادرات چرم مصنوعی به کشورهایی مانند ترکیه و ایتالیا وجود داشت، اما در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات صادرات چرم مانند کاهش کیفیت چرم، قاچاق و واردات چرم خارجی، بیماری‌های پوست و دام، و روند کند گمرک برای ترخیص مواد خام کاهش شدیدی در صادرات چرم به وجود آورده است، بنابراین بسیاری از مردم به فروش خام برای جبران مافات روی اورده اند و از دست ندادن بازارهای هدف، که یک نگرانی است و نیازمند اجرای طرح‌ها و رویکردهای اقتصادی پشتیبانی شده توسط مقامات است.

قوانین صادرات چرم علی رغم تمام کمبودها, برخی از هنرمندان و فعالان کشور و به خصوص مردم مناطق مشهد, تبریز و تهران هنوز هم کالاهای چرمی مثل کیف, کیف و کفش و کمربند و کت اصیل ایرانی تولید می کنند و به فکر صادرات آن هستند. برخی از این نامها را می توان از نامهای معروفی شمرد که نه تنها در داخل کشور پذیرفته شده اند, بلکه با خلق گونه های متنوع تر و به کار گیری مفاهیم اسلامی ایران می توانند به جهانیان نشان دهند که هنر با خود ایرانیان است.

صادرات چرم به ترکیه

خوشبختانه تکنولوژی با ساده کردن بسیاری چیزها چهره ای جدید برای کسب و کار ایجاد کرده است، تا هر کسی که ابزار ارتباط با اینترنت را داشته باشد، بتواند با آن سوی جهان ارتباط برقرار کند و هر کسی که با طراحی یک سایت بتواند کالاهای خود را به دنیا عرضه کند. به همین دلیل فروش اینترنتی و مشتری مستقیم از کشورهای دیگر پیدا کردن و جلب اعتماد آنها از کیفیت محصولات ایرانی دشوار نیست. اگر می‌خواهید محصولات چرم ایرانی را خریداری کنید، باید فرم را در سایت تکمیل کنید و منتظر بمانید تا متخصصین ما با شما تماس بگیرند. اگر می‌خواهید بیشتر بدانید، می‌توانید با تعداد تماس‌های موجود در وب‌سایت فروشگاه تماس بگیرید. شما باید مطمئن شوید که سفارش را ثبت کرده و فرم اعتبار سایت فروشگاه را تکمیل کنید و یک نماد الکترونیکی اعتماد داشته باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما